Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در این مراسم گفت: به دنبال این هستیم که برخی از پایان‌نامه‌های حوزوی به انفال و منابع طبیعی اختصاص یابد و آموزه‌های منابع طبیعی در دروس حوزه و دانشگاه گنجانده شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی طباطبایی‌نژاد با بیان اینکه دستاوردهای انسان در چهار حالت متصور است، افزود: برخی از دستاوردها تا لحظه مرگ همراه است و زینت زندگانی انسان است، اما دستاورد دوم دستاوردی است که بعد از مرگ نیز همراه با ما است و در این مورد می‌توان به اعمال اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دستاورد سوم اعمالی است که انسان را تا بهشت همراهی می کند، افزود: دسته چهارم اعمالی است که برای انسان صدقه جاریه است که در دنیا مفید است و بعد از مرگ نیز برای انسان برکت به دنبال خواهد داشت.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به اینکه آموزه‌های حوزه منابع طبیعی باید در خانه‌ها برای افراد گفته شود، افزود: انفال باید برای مردم معرفی و نقش عنصر آب و خاک و هوا و درخت در زندگی انسان گفته شود و در این راستا باید پایان‌نامه‌های حوزوی و دانشگاهی مرتبط با انفال و عناصر طبیعی باشد و اگر بتوان در کتب درسی نیز این مباحث گنجانده شود اقدامی بسیار پسندیده است که این مباحث در تفاهم‌نامه‌ای میان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران مورد تأکید قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه درخت تا زمانی که استفاده می شود یک صدقه جاریه برای انسان است، افزود: تمامی انبیاء و ائمه و بزرگان به درختکاری توصیه کرده‌اند و این موضوع همیشه مورد تأکید بوده است.

طباطبایی نژاد ادامه داد: درختکاری نباید به هفته منابع طبیعی محدود شود که در این راستا پویش نهال‌کاری همگانی برای ایرانی سرسبز در حال دنبال شدن است تا همه مردم در ایام مختلف سال نسبت به موضوع درختکاری ورود کنند.

سالانه بیش از ۱۵۰۰ وقف جدید در کشور به ثبت می‌رسد

همچنین معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در این مراسم با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۵۰۰ وقف جدید در کشور به ثبت می‌رسد گفت: بیشتر این وقف‌ها متناسب با نیاز روز جامعه است.

حجت الاسلام غلامرضا عادل افزود: امروز وقف فقط به حوزه‌های مذهبی و خاص محدود نشده  و در امر درختکاری نیز خیران فعالیت هایی دارند.

وی با بیان اینکه سنت درختکاری در تمامی اماکن متبرکه کشور قدمت طولانی دارد گفت: درختی در این اماکن قدمتی ۷۰۰ ساله دارد.
 
در این مراسم چندین اصله درخت به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در جوار آستان مقدس امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) در منطقه پونک تهران کاشته شد.

برچسب‌ها کاشت نهال امامزاده عینعلی و زینعلی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاشت نهال امامزاده عینعلی و زینعلی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران کاشت نهال امامزاده عینعلی و زینعلی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۱۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان مازندران - منطقه نوشهر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: دامداران از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع خودداری کنند.

در این اطلاعیه آمده است:
از کلیه مرتعداران و دامداران استان مازندران درخواست می‌شود در عمل به تکالیف قانونی خود با مامورین منابع طبیعی همکاری کرده و موجبات پایداری و سلامت مراتع و رونق بخشی به تولید را فراهم کنند.

بدین منظور رعایت موارد ذیل الزامی می‌باشد:

۱_ از کوچ و چرای زودرس دام در مراتع اجتناب گردد.


۲_ از چرای دام مازاد و بیش از ظرفیت مندرج در پروانه چرا و طرح مرتعداری جدا" خودداری گردد.


۳_ دامدارانی که فاقد پروانه چرای دام می‌باشند به هیچ وجه حق تعلیف و گسیل نمودن دام به مراتع را ندارند.

کلیه دامداران و فرزندان آنها که از مزایای خروج دام از جنگل بهره‌مند شده اند، حق استفاده از مراتع را ندارند.

عدم رعایت موارد فوق توسط دامداران تخلف محسوب شده و در صورت مشاهده و تکرار آن برابر ضوابط و مقررات سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با افراد متخلف برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • برگزاری مراسم روز جهانی کارگر در شهرستان مهر
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • بازداشت عامل تیراندازی به ماموران منابع طبیعی مازندران
  • برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق در ۱۵ امامزاده گلستان
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • کشف ۳ تن چوب قاچاق در سوادکوه