Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضای آستان امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) که هم‌اکنون بخش قابل توجهی از آن به دلیل طرح توسعه بسته شده است، افزایش می‌یابد؛ به طوری که فضای بقعه ۱۲۰ برابر می‌شود.

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، برخی از رسانه‌ها از ساخت و ساز روی مقبره امامزاده پونک اخباری منتشر کردند و از ایجاد راه باریکی به سمت مقبره امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) و بسته شدن مسیر با رنگ آبی برای عملیان عمرانی گلایه‌مند بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این امر در حالی است که از اواخر سال گذشته امامزادگان به دلیل مبارزه با شیوع کرونا به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا بسته شد و از اوایل خرداد فضای باز امامزادگان با اعمال محدودیت به روی زائران باز شد و تاکنون نیز فضای بسته و تربتخانه همچنان بسته است و امکان تشرف به این فضا وجود ندارد.

حسین رستمی رئیس اداره اوقاف شمال غرب تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به انجام عملیات عمرانی در آستان امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) اظهار داشت: این عملیات در دو فاز طراحی و اجرایی شده و قرار است در این عملیات، فضای امامزاده توسعه یابد.

 

وی با بیان اینکه کنار امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) دره فرحزاد بود، افزود: بر اساس طرح جدید توسعه، دره فرحزاد به فرحزاد به وسیله پلی بزرگ متصل می‌شود تا علاوه بر زیبایی این مکان مقدس، تشرف به امامزاده برای زائران تسهیل شود.

رستمی با اشاره به اینکه عملیات توسعه امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) با همکاری شهرداری درحال انجام است، خاطر نشان کرد: کوچه منتهی به امامزاده یکطرفه بود و همین امر موجب تردد سخت زائران می‌شد که با برنامه‌ریزی انجام شده سعی داریم این مشکل نیز در طرح توسعه برطرف شود.

همچنین مهدی مزینانی مدیر آستان مقدس امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس درباره مشکلاتی که محدودیت‌های موجود برای زائران ایجاد کرده است، گفت: از اواخر سال گذشته طرح توسعه امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) کلید خورد و بر اساس آن مقرر شد تا فضای امامزاده با احتساب سایر اماکن فرهنگی و مذهبی به ۲۱ هزار متر افزایش باید.

 

وی با بیان اینکه عملیات توسعه امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) از سال ۹۲ طراحی و از اواخر سال گذشته اجرایی شد، افزود: در طرح توسعه علاوه بر بازسازی و افزایش مساحت امامزاده، فضای سبز، کتابخانه، سالن آمفی تئاتر و همایش، باشگاه ورزشی، حسینیه و فضای زیارتی، پارکینگ و مرکز حل اختلاف پیش‌بینی شده است که هم‌اکنون ۸ هزار متر از این فضا آماده بهره‌برداری است.

مزینانی با اشاره به اینکه برای افزایش فضای امامزاده محدودیت‌هایی اعمال شده که شاید از منظر زائران چندان مطلوب نباشد، خاطر نشان کرد: برای ایجاد ایمنی هنگام توسعه و عملیات عمرانی مجبور شدیم فضاهای ناایمن را ببندیم تا با حضور زائران در فضای باز امامزاده شاهد بروز مشکلی برای آنها نباشیم اما با این حال با توجه به بسته بودن بقعه و تربتخانه، فضای باز امامزاده میزبان زائران بسیاری است و مشکلی در تردد آنها وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه مسیری با ایجاد ایمنی مناسب برای تردد زائران مهیا شده است، تصریح کرد: هم‌اکنون فضای داخلی تربتخانه و بقعه حدود ۱۴۰ مترمربع است که با توجه به طرح توسعه، قرار است فضای داخلی و مسقف امامزاده به یک هزار و ۶۰۰ مترمربع افزایش یابد.

 

 مدیر آستان مقدس امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) درباره زمان پیشنهادی برای تکمیل این طرح، گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده توسعه امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) در صورت تأمین اعتبارات تا دو سال آینده تکمیل و آماده پذیرش زائران خواهد بود. البته قبل از آن نیز در صورت موافقت ستاد مبارزه با کرونا، آماده بازگشایی بخشی از فضای امامزاده برای تشرف زائران هستیم.

 

به گزارش فارس، امامزاده عینعلی و زینعلی (ع) از امامزادگان شمال غرب تهران در منطقه پونک است که فضای باز باصفای این امامزاده همزمان با ایام مناسبتی به ویژه محرم و صفر میزبان زائران بسیاری است و شب‌های جمعه نیز مملو از جمعیت است. البته اکنون با شیوع کرونا تعداد زائران امامزاده کاهش یافته است و عملیات عمرانی در این آستان نیز مزید علت برای کاهش تعداد زوار به شمار می‌رود.

با طرح توسعه امامزاده عینعلی زینعلی (ع)، تربتخانه این آستان از ۱۴۰ متر به یک هزار و ۶۰۰ متر افزایش می‌یابد؛ به طوری که حدود ۱۲۰ برابر خواهد شد و ظرفیت پذیرایی از زائران نیز افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حج امامزاده توسعه زیارت امامزادگان عینعلی و زینعلی امامزاده عینعلی و زینعلی فضای امامزاده طرح توسعه فضای باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: سرانه فضای ورزشی مدارس استان اردبیل در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه شهر اردبیل اظهار داشت: سرانه فضاهای ورزشی مدارس استان اردبیل قبل از دولت سیزدهم کمتر از 20 سانتیمتر بوده که این رقم هم اکنون به 51 سانتیمتر افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در این سه سال عملکرد دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش بی نظیر بوده که شاخص ترین فعالیت ها در عرصه تکریم جایگاه معلمان به عنوان عنصر اصلی نظام تعلیم و تربیت مورد اهتمام بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اجرای طرح رتبه بندی را در همین راستا یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 12 سال بلاتکلیفی با تامین اعتبار مورد نیاز مرحله نخست این طرح اجرایی و عملیاتی شد.

صفری نگاه تکریم آمیز به معلم را در دولت مردمی مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه رفتار و کردار معلم الگوی نسل آینده است سعی ما بر این است تا از این ظرفیت انسانی در قالب نیروهای متفکر و تلاشگر به عنوان هدایتگر نسل های نوجوان و جوان بهره گرفته تا سالم ترین و شایسته ترین نیروها در آینده تربیت و تحویل جامعه داده شود.

وی ادامه داد: حل مشکلات زیربنایی آموزش و پرورش جزو دغدغه های اصلی بوده که ما سعی کردیم با اولویت کمبود  فضاهای آموزشی این دغدغه ها را رفع کنیم که در این دولت بالغ بر 78 مدرسه در قالب 313 کلاس درس افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: 67 واحد آموزشی نیز در استان اردبیل در حال احداث است که بزرگترین مجتمع آموزشی با نام دارالفنون با 300 میلیارد تومان اعتبار در ماه های آینده به بهره برداری می رسد.

صفری ضرورت احداث 2 هزار کلاس درس را با همت خیرین و نوسازی مدارس یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 11 سال توزیع رایگان شیر در بین 120 هزار دانش آموز استان اردبیل آغاز شده است.

وی افزود: اصلاح الکترونیکی اوراق، اتصال تمامی مدارس اردبیل به سیستم اینترنت پرسرعت و خدمات واحد دولت، توزیع 24 هزار جلد کتاب راه موفقیت، برچیده شدن مدارس کانکسی، تولید محتواهای آموزشی راه دور و تاثیر 60 درصدی نمرات نهایی در کنکور از دیگر فعالیت های برجسته بوده است.

صفری گفت: 25 مرکز سنجش سلامت کودکان در استان فعالیت می کنند و تاکنون 88 درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی مورد سنجش قرار گرفته و مابقی نیز تا پایان اردیبهشت ماه انجام می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیل خسارتی به ذخایر گندم‌ وارد نکرد
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • زائران حج، دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • زائران حج امسال، دفاع از ملت فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • زائران حج دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • همایش بزرگ زائران حج تمتع منطقه کاشان برگزار شد
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • اعلام میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه دیروز
  • قصه فراق از تحصیل